Pun Hlaing Estate Performing Arts E-Festival

Updated: Jun 24

The Pun Hlaing Estate Performing Arts Festival is a 7-day event dedicated to celebrating the grandeur of performing arts, create a literary and artistic legacy for future generations and to engage in a conversation about theatre and the world.

Broadway is offering a 7-day free trial, so our 3-day event will take place within these 7 days to ensure our residents get to experience the world of fantasy during this period of time. Note: The links may not work if you do not register.


Family Friendly

Day 1, Friday 10 April 2020, 10am-12.06pm

Alice's Adventures in Wonderland

2 hr 6 min | Performing Arts


Royal Ballet Artistic Associate Christopher Wheeldon magically captured the twists and turns of Lewis Carroll’s classic story, Alice’s Adventures in Wonderland, in his 2011 ballet. Bob Crowley’s vivid sets and costumes take us down the rabbit hole into a colourful world full of curious creatures and captivating characters.


Day 2, Saturday 11 April 2020, 10am-11:42am

Hans Brinker

1 hr 42 min | Musicals


Based on the classic children’s story, this fun-filled musical is sprinkled with fantasy and excitement. When his family falls on hard times, Hans is determined to help in any way he can. He enters a big race with the hope of winning the prize: a pair of silver ice skates. At the same time, he and his sister work to restore their father’s failing health. Based on the classic children’s story, this fun-filled musical is sprinkled with fantasy and excitement. When his family falls on hard times, Hans is determined to help in any way he can. He enters a big race with the hope of winning the prize: a pair of silver ice skates. At the same time, he and his sister work to restore their father’s failing health.


Day 3, Sunday 12 April 2020, 10am-11:44am

Peter Pan

1 hr 44 min | Musicals


The Tony-Nominated Broadway revival of Peter Pan starring Cathy Rigby tells the classic tale of the young boy who refuses to grow up. When Peter Pan meets the Darling children, he takes them on an adventure to Neverland, where they learn to fly, defeat the evil Captain Hook, and are changed forever. Peter Pan is a delightful musical that is filled with magic, delight, and a sprinkle of fairy dust.


Critically Acclaimed

Day 1, Monday 13 April 2020, 8pm-9:47pm

Indecent

1 hr 47 min | Drama


Indecent is inspired by the true events surrounding the controversial 1923 Broadway debut of Sholem Asch’s God of Vengeance—a play seen by some as a seminal work of Jewish culture, and by others as an act of traitorous libel. The play charts the history of an incendiary drama and the path of the artists who risked their careers and lives to perform it. Contains adult themes.


Day 2, Tuesday 14 April 2020, 8pm-9:21pm

Salomé

1 hr 21 min | Drama


Al Pacino and Jessica Chastain star in the Biblical story of Salomé, a girl who agrees to perform the dance of the seven veils in return for John the Baptist's head on a silver platter.


Day 3, Wednesday 15 April 2020, 8pm-10:18pm

Rise and Fall of the City of Mahagonny

2 hr 18 min | Performing Arts


Weill and Bertolt Brecht, this opera is a satire on capitalism and the inexorable industrialization of a society in which the ultimate crime is not having money. Twenty scenes tell the story of a city lost in the desert and run by thugs; in Mahagonny food, sex, gambling, and violence rule supreme. Recorded at the Teatro Real de Madrid.


Foreign Theatre

Day 1, Tuesday 14 April 2020, 3pm-4:11pm

Tercer Cuerpo

1 hr 11 min | Foreign Language


Five lives, five people in love; working, trying, struggling. This is a story of want and not knowing what to do. The story of absurd attempts at the impossible and the will to live each day in spite of it all.

Day 2, Wednesday 15 April 2020, 3pm-4:35pm

La Nona

1 hr 35 min | Foreign Language

An Argentinean family from Italy lives with their grandmother, known to all as La Nona. As the family struggles to keep food on the table, Nona eats nonstop despite her age, at risk of bringing ruin to the family.


Day 3, Thursday 16 April 2020, 3pm-4:34pm

Como Quien Oye Llover

1 hr 34 min | Foreign Language


A work centering on the world as seen through the eyes of a child who sees his universe made up only of women and boys.


Shakespeare

Day 1, Saturday 11 April 2020, 1pm-3:11pm

Henry IV

2 hr 11 min | Plays


On the heels of the Donmar’s revelatory production of Julius Caesar, director Phyllida Lloyd has set Henry IV, against the backdrop of women in prison. Harriet Walter, "one of the best Shakespeareans alive" will once again lead a diverse and exciting all-female cast in Shakespeare’s monumental history play which travels to the heart of family, duty and country.


Day 2, Sunday 12 April 2020, 1pm-3:35pm

Twelfth Night

2 hr 35 min | Plays


A brother and sister are separated in a shipwreck; but survive to be washed up on the shore of Illyria. The sister, Viola, disguises herself as a man and takes service with the Duke Orsino who has fallen passionately in love with the lady Olivia.


Day 3, Monday 13 April 2020, 1pm-3:36pm

The Taming of the Shrew

2 hr 36 min | Plays


The merchant Baptista has two daughters, but the younger, daintier daughter, Bianca, cannot be married before her strong-willed sister, Katherina. What's a suitor to do? The basis of Hollywood films like Ten Things I Hate About You, this classic romantic comedy is fun for the whole family.


Hope you enjoy our 7-day Performing Arts Festival. Do share your review with us!


114 views

© 2020 by Pun Hlaing Estate. All Rights Reserved.

Subscribe to newsletter

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram